Some

Onko taas pakko?

Edessä mielenkiintoinen työpäivä mukavien projektien parissa. Aurinko paistaa ikkunasta, kun istut aamukahvilla ja muistat, että tänään oli suunnitelmissa päivittää jotain sosiaaliseen mediaan.

”Mistä kuvat, mitä haluan sanoa, kun en ole juuri nyt edes kirjoitustuulella? Miksi tämä on aina näin vaikeaa, voisiko joku tehdä tämän kaiken minun puolesta?”

Kyllä voi, ota yhteyttä niin kartoitetaan sinun tarpeesi ja aletaan töihin!

Uhka vai mahdollisuus?

Sosiaalinen media eli some on mahdollisuuksien maailma, jossa ei kannata tehdä virheitä, koska se on yleensä ensimmäinen asia, jonka potentiaalinen asiakas näkee yrityksestäsi. Siellä on myös pelisääntöjä, jotka on hyvä tietää.

Somejulkaisut ovat kuvien, videoiden ja tekstien yhdistelmiä, joilla voi luoda fiiliksiä, välittää informaatiota, hauskuuttaa ja vaikuttaa.

Somen ylläpidon voi joko hoitaa itse tai luottaa jollekin toiselle. Mahdollista on myös yhdistää nämä tavat.

Somesparraus

Somesparrauksessa kartoitamme yhdessä, mihin pyrit sosiaalisessa mediassa ja minkälaisia keinoja sinulla on käytössä. Jos toteamme, että pystyt tekemään siellä kaiken itse, saat sparrauksesta suunnan, jota seurata. Tarvittaessa tulemme apuun myös matkan varrella.

Sparrauksen tavoitteena on miettiä yhdessä sosiaalisen median viestejä, ulkoista ilmettä sekä sisältöjä, kuten tekstien äänensävyä ja kuvamaailmaa. 

Tärkeintä on saada sinulle selkeä kuva siitä, mitä kaikkea sinun kannattaa toteuttaa itse ja missä kannattaa käyttää ulkopuolista apua, jotta energiaa säästyy.

Somesparraus

100 € / 90 min alv 0%

Arctic Angle Oy someapu

Someapu

Jos tarvitset apua sisältöjen tuottamisessa, kuten kuvaamisessa, tekstien kirjoittamisessa tai editoinnissa, tulemme mielellämme auttamaan. 

Kuvapankistamme löytyy paljon kuvia eri markkinointitarpeisiin ja jos sieltä ei löydy juuri sopivaa, sitten kuvaillaan. Tarpeet voivat olla monenlaisia, aina kannattaa kysyä.

Somekumppanuus

Voit tilata meiltä valmiit päivityspaketit, jotka teemme yhteisten suunnitelmien pohjalta. Pakettiin sisältyvät kuvaukset, editoinnit sekä kuvien oheen tulevien tekstien suunnittelu ja kirjoittaminen. Sinulla on helppo siirtää ne itse sosiaaliseen mediaan.

Voit myös luottaa sosiaalisen median ylläpidon meidän käsiimme. Halutessasi voit tarkistaa sisällöt ennen julkaisua ainakin siihen saakka, että opimme tuntemaan toisemme ja luotat, että tunnemme toimintakenttäsi niin hyvin, etteivät väärin ymmärrykset voi haitata tekemistä.

Arctic Angle Oy Sosiaalinen media ylläpito ja julkaisut

Someprojekteja

Somesuunnitelmia ja toteutuksia.

Arctic Angle Oy someyllapidot

SOMEYLLÄPIDOT

SOMEKONSEPTIT JA TOTEUTUS

Arctic Angle Oy somekampanjat

KAMPANJAPOSTAUKSET

Arctic Angle Oy somesuunnitelmat

SOMEFEED SUUNNITELMAT