Kuvaukset

Sanotaan, että yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta jotta kuvat puhuvat oikeaa kieltä, tarvitaan tieto siitä, mihin niillä pyritään. Meillä on varastossa tuhansien luontokuvien kuvapankki ja käytössä nykyaikainen kuvauskalusto sekä still- että videokuvauksiin.

Mitä tahansa haluatkin ikuistaa, voit ottaa meihin yhteyttä. Meiltä saat myös lehtikuvat julkaisuusi. Jos sinulla on mielikuva valokuvataulusta, jonka haluat kotisi seinälle, kysy rohkeasti niin etsitään sinulle sopiva kuva tai kuvataan se.  

Kuten yrityksen nimi kertoo, haluamme katsoa ja kuvata asioita monesta kulmasta. Aina asioita ei tarvitse katsoa arktisesta kulmasta, mutta koska nautimme Lapin luonnossa liikkumisesta, sieltä kuvia tulee jatkuvasti lisää.

Joidenkin asioiden esittämiseen video on paras keino. Mitä sinä haluat videollasi kertoa? Näe se mahdollisuutena. Myös liikkuvassa kuvassa kuvakulmat luovat erilaisia tunnelmia. Taivaalta vai veden alta vaiko jotain siltä väliltä? 

Arctic Angle kuvaukset Kittilässä

Luonto

Tuhansien kuvien luontokuvapankistamme löydät valokuvat kaikista Lapin vuodenajoista. Se karttuu koko ajan, kun kuljemme retkeilemässä Lapin maisemissa. Luontokuvat tuovat hienoa vaihtelua myös sosiaalisen median sisältöihin, joten jos niiden käyttö kiinnostaa kanavissasi, ota rohkeasti yhteyttä.

Tapahtumat ja muistot

Meillä on paljon kokemusta erilaisten tapahtumien ikuistamisesta kuviin ja videoihin. Jos haluat ikuistaa sinulle tärkeän tapahtuman valokuviin tai tehdä siitä videon, ota yhteyttä niin tehdään suunnitelma.

Valokuvaus
Arctic Angle Oy kohdekuvaukset

Kohteet

Tavallisimpia kohdekuvauksia täällä Lapin matkailualueella ovat majoituskohteet. Niiden kuvauksesta sisältä ja ulkoa meillä on monen vuoden kokemus. Kohdekuvauksissa on tärkeää keskustella ilmeestä, joka kuvilla halutaan luoda, jolloin tämä kulkee koko kuvausten ajan johtoajatuksena.

Videokuvaukset

Haluatko tehdä videon jostakin tapahtumasta tai esitellä jotain palvelua videolla?

Jos sinulla on mielessä videon käsikirjoitus ja tarvitset kuvaajan toteuttamaan sen, se onnistuu, mutta mielellämme olemme suunnittelemassa sisältöä alusta saakka yhdessä.

Mielenkiintoinen tarina syntyy oivaltavista ideoista ja kameroiden monipuolisesta käytöstä, jolloin tarinaan saadaan elävyyttä. Editointi viimeistelee lopputuloksen visuaalisesti toivotun näköiseksi. Aina saa kysyä.

Kuvausprojekteja

Tässä kuvauksia töistä ja vapaa-ajalta!