Markkinointi

Mitä tahansa apua tarvitsetkin yrityksesi markkinointiin, ota rohkeasti yhteyttä. Suunnittelemme sosiaalisen median sisältöjä, lehtimainoksia, flyereita ja muita yrityksessäsi tarvittavia digitaalisia tai printtisisältöjä. Meiltä saat printattavat markkinointimateriaalit valmiina lähetettäväksi painotalolle.

Autamme mielellämme myös markkinoinnin suunnittelussa ajatuksella, että mahdollisimman vähän rahaa poltettaisiin savuna ilmaan väärin valituilla markkinointiteoilla.

Markkinointisparraus

Kartoitetaan käytössäsi olevat markkinointikanavat ja toimintatavat ja mietitään, olisiko niitä mahdollisuus viilata entistä toimivammiksi.

Tarkastellaan tarvittaessa markkinointisanomiesi sisältöä ja löydetään niille looginen ja toimiva punainen lanka.

Hahmotetaan, mitkä osat markkinoinnista onnistuvat sinulta itseltäsi ja mihin tarvitset ulkopuolista apua. Sen perusteella voidaan tehdä päätöksiä käytettävistä kanavista ja keinoista.

Markkinointisparraus

100 € / 90 min alv 0%

Arctic Angle Oy Markkinointitoimisto Kittilässä

Markkinointiapu

Voit pyytää meitä apuun missä tahansa markkinointiin liittyvissä kysymyksissä, kun sormi menee suuhun. Aina ei tarvitse sparrata, autamme myös ratkomaan yksittäisiä ongelmia, koska aika paljonhan yrittäjän arki koostuu juuri niistä. Kovin pitkään ei kannata istua sormi suussa, sillä se on poissa muusta työajasta ja ratkaisu voi olla hyvinkin helppo, kun on joku jolta kysyä neuvoa.

Tilaa meiltä yksittäinen markkinointimateriaali tai pyydä oikolukemaan mainosteksti, meiltä se onnistuu nopeallakin aikataululla.

Markkinointi kumppanuus

Markkinointikumppanuudessa voi olla eri tasoja. Kotisivujen tilaaminen synnyttää jo syyn yhteistyölle, samoin sosiaalisen median ylläpito tai sisältöjen toimittaminen, mutta mielellämme teemme kanssasi markkinointiyhteistyötä kaikilla tasoilla.

Periaatteemme on kuitenkin aina, että emme halua myydä sinulle sitä, mitä et tarvitse. Siinä mitä tarvitset haluamme ylittää odotuksesi.

Arctic Angle Oy Markkinointikumppanuus

Markkinointitöitä

Markkinointitöitä laidasta laitaan, tässä muutama esimerkki.

DIGIMAINOKSET

VISUAALISET MATERIAALIT

Arctic Angle Oy yritysmateriaalit

YRITYSMATERIAALIT

MAINOSFLYERIT

Arctic Angle Oy graafiset ohjeistot

GRAAFISET OHJEISTOT