Info

Me olemme
Arctic Angle Oy

Yhteistä taivalta meillä on takana jo yli kymmenen vuotta Kittilässä sekä Tunturi-Lapin alueella.  Arctic Angle on perustettu vuonna 2018 ja Arctic Angle Oy:ssä olemme yhdessä toimineet vuodesta 2022.

Toimimme Kittilästä käsin, mutta tarvittaessa liikahdamme myös kauemmas. Esimerkiksi kotisivut voidaan tehdä ympäri Suomea!

Arctic Angle Timo Koivisto

Timo Koivisto

Paljasjalkainen kittiläläinen
Yrityksen perustaja, kuvaaja, editori, kirjoittaja ja visualisti

Arctic Angle Nita Juntura

Nita Juntura

Lappilaistunut kaupunkilainen
Kotisivut, digitaalinen markkinointi sekä hotelli- ja majoitusalan asiantuntija

Tähän me pyrimme

Haluamme tuottaa sinulle näköistäsi sisältöä ja nähdä vaivaa sen eteen. Haluamme löytää toimintatavat joilla päästään molempia tyydyttävään lopputulokseen.

Näin me toimimme

Kaikki osaamisemme on sinun käytössäsi. Mieti rohkeasti ja tuo ajatuksesi esiin. Luodaan niiden pohjalta sinun näköisesi maailma.

Meille tärkeää

Hyvä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, hyvä tarina enemmän kuin tuhat kuvaa.

Arctic Angle

Me  kaikki haluamme jakaa ja välittää tunnelmia omalla persoonallisella tavallamme. Sama kaava ei sovi jokaiseen palettiin. Sinulla on visio, toteutetaan se yhdessä.

Työvälineinä meillä ovat kuvat, videot ja tekstit. Nämä kolme elementtiä tuovat rajattoman määrän mahdollisuuksia tuoda toimintaasi esille eri kanavissa. Mitä haluamme sanoa ja miksi? Miten sen sanomme? Millä ilmeellä sen toteutamme? Siinä muutama avainkysymys, aletaanko töihin?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Timo & Nita